Caută

Curs Formator 2024

Acreditat ANC. Online. Curs Complet. Oferă Toate Competențele Profesionale

Curs Formator online urmărește dezvoltarea abilităților necesare obținerii competențelor de Formator, atât la sala de curs, cât și în mediul online, pe platforme specializate. Cursul se adresează celor care vor să devină traineri/ formatori / facilitatori si sunt absolvenți de studii superioare.
COR: 242401

Online: 29 iulie – 13 august 2024

Număr referință SEAP: 02022019
Curs Formator 2024. Acreditat ANC. Online. Curs Complet. Oferă Toate Competențele Profesionale

Despre Curs Formator

Cursul este autorizat ANC și este recunoscut la nivel european, oferind, pe lângă diploma recunoscută de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei, tot setul de competențe profesionale (certificat EUROPASS).
Abordarea modernă și flexibilă, precum și tehnicile de formare permanent actualizate cu tendințele de ultimă oră, le oferă participanților un program eficient, plin de momente revelatoare, de auto-descoperire și de conștientizare a unui potențial valoros, necesar oricărui trainer de succes.
Pentru formarea în mediul online a fost introdus un modul special, cu aplicații privind îndrumarea cursanților, de la înscrierea lor pe platformă, până la implicarea activă în activitățile de formare, modalități de interacțiune, de feedback sau organizare a grupelor

Contact

Program cu publicul:

Luni – Vineri, 9:00 – 17:30

Formular informații suplimentare

Îți mulțumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare! Toate informațiile despre acest curs se regăsesc și în pagină. Dacă nu ai timp să le parcurgi acum, nu-ți fă nicio grijă. Completează formularul pentru informații suplimentare, iar specialistul nostru de formare te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Prima de Cariera Didactica

La acest curs poți participa cu Prima de Cariera Didactică. Profesorii pot utiliza Prima de Cariera Didactica pentru înscrierea la cursuri.

Euro Best Team –
Partener Pluxee

Prima de Cariera Didactica

La acest curs poți participa cu Prima de Cariera Didactică. Profesorii pot utiliza Prima de Cariera Didactică pentru înscrierea la cursuri.

Euro Best Team – partener Pluxee

Curs Formator - Structură Tematică

Aplicaţii Practice pentru o Experiență Memorabilă

Beneficii

Program în cursul săptămânii seara, după job, sau în weekend
Suport curs formator în format electronic și materiale de lucru GRATUITE
Îndrumare și consiliere din partea formatorilor pe toată durata cursului
Modul special pentru pregatirea susţinerii examenului de absolvire
Curs formator 100% practic și interactiv: exemple de bune practici, studii de caz
Teste online pentru pregătirea examenului de certificare
Traineri autorizați cu vastă experiență practică, recunoscuți la nivel național
Curs acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației: oferă toate competențele profesionale

Certificare Curs Formator

Certificare curs formator

Cursul este acreditat CAFFPA* (înlocuieşte ANC) , este recunoscut la nivel european, oferind, pe lângă diploma recunoscută de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei, și tot setul de competențe profesionale (certificat EUROPASS).Cursul se va finaliza cu o sesiune de evaluare în vederea certificării de către CAFFPA (înlocuiește ANC) – COMISIA DE AUTORIZARE A FURNIZORILOR DE FORMARE PROFESIONALĂ A ADULŢILOR A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI.

Set Complet de Competenţe Europene

Vor fi evaluate cunoștințele teoretice și practice, pentru dobândirea întregului set de competențe profesionale. Competențele se vor regăsi pe suplimentul descriptiv care va însoți certificatul recunoscut de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei și acreditat de CAFFPA. Competențele se regăsesc pe Suplimentul Descriptiv care însoțește Certificatul de Absolvire.IMPORTANT: Euro Best Team este unul dintre puținii furnizori de pe piață care este acreditat pentru eliberarea întregului set de competențe profesionale.

Curs formator 100% Practic

Pe parcursul cursului, participanții sunt ghidați să identifice nevoile de formare, să contureze soluții de training, să stabilească structura și conținutul cursului, să gândească aplicații practice, să comunice și să interacționeze. 

Cursul oferă ipostaze practice inedite, cu roluri bine gândite, cursanții regăsindu-se, pe rând, atât în poziția trainerului, cât și în cea a cursantului.

Lectori Experimenați

Lectorul aplică tehnici eficiente de comunicare și de interacțiune în mediul online, un mediu transparent, mult mai dinamic decât spațiile clasice, mediu comparabil cu cel al transmisiunilor directe de la televiziuni.Sunt abordate în detaliu momentele esențiale ale procesului formativ în mediul online, prin evidențierea diferențelor între spațiile clasice și cele virtuale, astfel încât formarea în mediul online să fie lipsită de stresul specific adaptării la nou și să ofere experiențe revelatoare, memorabile pentru toți participanții.
Curs Formator 2024 Acreditat ANC - Online Curs Complet

Pregătire intensivă

Curs Formator este un program special de pregătire intensivă a viitorilor traineri, ce pune accent pe dezvoltarea abilităților de comunicare în public, organizarea ideilor, stabilirea celor mai potrivite instrumente de predare, dar și conectarea permanentă la tot ce este nou și inovativ.
La Curs Formator Acreditat ANC participă specialiști din diverse domenii de activitate, profesori, sau absolvenți de studii superioare fără experiență practică, în scopul deprinderii abilităților practice necesare unui trainer de success.
Curs Formator este alegerea ideală pentru cei care doresc să susțină cursuri dinamice, pline de energie, cu entuziasm și cursanți mulțumiți. Cursul de formare a formatorilor este susținut continuu în grila de cursuri a Euro Best Team, începând cu anul 2007 și a pregătit până în prezent mii de formatori de top care acum își desfășoară activitatea în companii naționale și mulținaționale, instituții publice naționale și internaționale, sau proiecte europene.
Te invităm să te alături echipei noastre de absolvenți de success, prin înscrierea la următoarea sesiune – Curs Formator.

Detalii organizatorice

Detalii de plată

Curs Online/ZOOM

Acte necesare înscrierii

Set Complet de Competenţe recunoscute în Uniunea Europeană

Curs Formator

Lector - Alina Daniela Handra

“Dinamism”, “creativitate” și “perspective diferite” sunt doar trei lucruri care pot fi spuse despre trainerul Alina Handra. Cu o experiență de aproape 10 ani în training, de peste 8 ani în vânzări, si 9 ani in domeniul academic ca doctor inginer, aduce în sala de curs experiență, energie, implicare și pasiune, astfel încât procesul de învățare să fie cât mai lin, dar eficient.

Programele de training pe care Alina le derulează pleacă de la un proces de identificare a nevoilor de învățare bine pus la punct. Alina are peste 700 de zile de curs (în online, în sală sau în teambuilding).

Curs Formator acreditat ANC

Cursurile de formare organizate de Euro Best Team sunt acreditate și sunt susținute de traineri cu minim 20 de ani de experiență practică.

Curs Formator este susținut de Euro Best Team din anul 2007 fără întrerupere. Cursul Formator a avut până în prezent peste 2500 de participanți, atât din mediul privat, cât și din instituții publice.

Curs Formator online Acreditat oferă un cadru interactiv de învățare și selectează cele mai potrivite spețe și studii de caz menite să faciliteze actul de învățare. 

Cursanții parcurg ușor materia și se implică activ în dezbaterile lansate de lector pe tot parcursul cursului. 

Curs Formator online este unul dintre cele mai apreciate cursuri de formare. deoarece imbină intr-un mod util informatiile teoretice, aplicașiile practice si legislatia actualizata. 

Fiind un curs online de formator, se pot înscrie participanți de oriunde.Atât teoria, cat si aplicatiile practice se susțin online. De asemenea, examenul de certificare cu comisie se susține tot în mediul onine.Important: la cursurile de formare organizate de Euro Best Team nu există taxă de înscriere suplimentară taxei de participare. De asemenea, Euro Best Team nu percepe taxă suplimentară de examen.

Ce Spun Cursanții Noștri:

Curs autorizat CAFFPA

Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor a Municipiului Bucureşti, sub egida Ministerului Muncii şi Protecției Sociale şi a Ministerului Educaţiei. 

Alte cursuri care te-ar mai putea interesa

Curs Admitere INM / Magistratură și Barou

110 ore de pregătire intensivă, cu dezbateri și aplicații din practica judiciară.

Curs Formator
Acreditat

Curs Formator umărește dezvoltarea abilităților necesare obținerii competențelor de formator.

Curs Manager Proiect Fonduri Europene

Cursul Manager Proiect propune familiarizarea cu întregul proces a unui proiect finanțat din fonduri europene.

Curs Expert Accesare Fonduri Europene

Cursul Expert Accesare Fonduri Europene îi ajută pe cei care doresc să acceseze sau să implementeze proiecte europene.

Curs Inspector Resurse Umane/ REVISALAutorizat

Curs Inspector Resurse Umane vizează pregătirea celor ce doresc să înceapă o carieră în domeniul…

Curs Manager Resurse Umane

Curs Manager Resurse Umane se adresează tutuor celor care doresc să-și dezvolte abilitățile de leaderi…

Curs Evaluator Proiecte Europene

Curs Evaluator Proiecte Europene urmărește dezvoltarea abilităților necesare evaluării corecte a …

Curs Expert Achiziții Publice SEAP/SICAP

Curs Expert Achiziții Publice se adresează tuturor celor care doresc să dobândească competențe în…

Contact

Program cu publicul:

Luni – Vineri, 9:00 – 17:30

Formular informații suplimentare

Îți mulțumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare! Toate informațiile despre acest curs se regăsesc și în pagină. Dacă nu ai timp să le parcurgi acum, nu-ți fă nicio grijă. Completează formularul pentru informații suplimentare, iar specialistul nostru de formare te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Formular de înscriere rapidă

Îți mulțumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare! Toate informațiile despre acest curs se regăsesc și în pagină. Dacă nu ai timp să le parcurgi acum, nu-ți fă nicio grijă. Completează formularul, iar specialistul nostru de formare te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.