Caută

Curs Formator Acreditat ANC Online

COR: 242401

Curs Complet. Oferă Toate Competențele Profesionale

Reducere 35% pentru înscrieri efectuate până la data de 20 aprilie 2024

Despre Curs Formator

Curs Formator online urmărește dezvoltarea abilităților necesare obținerii competențelor de Formator, atât la sala de curs, cât și în mediul online, pe platforme specializate.

Cursul se adresează celor care vor să devină traineri/ formatori / facilitatori si sunt absolvenți de studii superioare.

Cursul este autorizat ANC și este recunoscut la nivel european, oferind, pe lângă diploma recunoscută de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei, tot setul de competențe profesionale (certificat EUROPASS).

Abordarea modernă și  flexibilă, precum și tehnicile de formare permanent actualizate cu tendințele de ultimă oră, le oferă participanților un program eficient, plin de momente revelatoare, de auto-descoperire și de conștientizare a unui potențial valoros, necesar oricărui trainer de succes.

Pentru formarea în mediul online a fost introdus un modul special, cu aplicații privind îndrumarea cursanților, de la înscrierea lor pe platformă, până la implicarea activă în activitățile de formare, modalități de interacțiune, de feedback sau organizare a grupelor 

 

Curs Formator - Structură Tematică

Aplicaţii Practice pentru o Experiență Memorabilă

Beneficii

Program în cursul săptămânii seara, după job, sau în weekend
Suport de curs în format electronic și materiale de lucru GRATUITE
Îndrumare și consiliere din partea formatorilor pe toată durata cursului
Modul special pentru pregatirea susţinerii examenului de absolvire
Curs 100% practic și interactiv: exemple de bune practici, studii de caz
Teste online pentru pregătirea examenului de certificare
Traineri autorizați cu vastă experiență practică, recunoscuți la nivel național
Curs acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației: oferă toate competențele profesionale

Certificare Curs Formator

Certificat Acreditat

Cursul este acreditat CAFFPA* (înlocuieşte ANC) , este recunoscut la nivel european, oferind, pe lângă diploma recunoscută de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei, și tot setul de competențe profesionale (certificat EUROPASS). Cursul se va finaliza cu o sesiune de evaluare în vederea certificării de către CAFFPA (înlocuiește ANC) – COMISIA DE AUTORIZARE A FURNIZORILOR DE FORMARE PROFESIONALĂ A ADULŢILOR A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI.

Competențe Europene

Vor fi evaluate cunoștințele teoretice și practice, pentru dobândirea întregului set de competențe profesionale. Competențele se vor regăsi pe suplimentul descriptiv care va însoți certificatul recunoscut de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei și acreditat de CAFFPA. Competențele se regăsesc pe Suplimentul Descriptiv care însoțește Certificatul de Absolvire. IMPORTANT: Euro Best Team este unul dintre puținii furnizori de pe piață care este acreditat pentru eliberarea întregului set de competențe profesionale.

Curs 100% Practic

Pe parcursul cursului, participanții sunt ghidați să identifice nevoile de formare, să contureze soluții de training, să stabilească structura și conținutul cursului, să gândească aplicații practice, să comunice și să interacționeze. 

Cursul oferă ipostaze practice inedite, cu roluri bine gândite, cursanții regăsindu-se, pe rând, atât în poziția trainerului, cât și în cea a cursantului.

Lectori Experimenați

Lectorul aplică tehnici eficiente de comunicare și de interacțiune în mediul online, un mediu transparent, mult mai dinamic decât spațiile clasice, mediu comparabil cu cel al transmisiunilor directe de la televiziuni. Sunt abordate în detaliu momentele esențiale ale procesului formativ în mediul online, prin evidențierea diferențelor între spațiile clasice și cele virtuale, astfel încât formarea în mediul online să fie lipsită de stresul specific adaptării la nou și să ofere experiențe revelatoare, memorabile pentru toți participanții.

Detalii organizatorice

Detalii de plată

Curs Online/ZOOM

Acte necesare înscrierii

Set Complet de Competenţe recunoscute în Uniunea Europeană

Lector: Alina Daniela Handra

“Dinamism”, “creativitate” și “perspective diferite” sunt doar trei lucruri care pot fi spuse despre trainerul Alina Handra. Cu o experiență de aproape 10 ani în training, de peste 8 ani în vânzări, si 9 ani in domeniul academic ca doctor inginer, aduce în sala de curs experiență, energie, implicare și pasiune, astfel încât procesul de învățare să fie cât mai lin, dar eficient.

Programele de training pe care Alina le derulează pleacă de la un proces de identificare a nevoilor de învățare bine pus la punct. Astfel, de-a lungul celor aproape 10 ani de experiență ca trainer, a creat sesiuni de învățare care au atins ariile de mai jos:

  • Managementul oamenilor
  • Comunicare
  • Managementul echipelor de vânzări
  • Formator
  • Influențare, negociere, motivare
  • Competente antreprenoriale
  • Customer service și customer care
  • Gândire comercială pentru manageri din vânzări

Alina are peste 700 de zile de curs (în online, în sală sau în teambuilding).

Lector - Larisa N. Harea

Explorarea și cunoașterea, educația și diplomația determină direcția geocardinală în spațiu și timp a carierei profesionale —, elemente cardinale, contribuind în perseverența, Drd candidat, Larisei N. Harea. Cu o vastă experiență profesională, pedagogică, de conducere în organizație non-guvernamentală în Chișinău (de peste 17 ani) și de cercetare științifică în domeniul GeoPolitica în Relații Internaționale din cadrul SNSPA, București (de peste 10 ani), Larisa, continua activitatea profesională de expert în formare profesională și trainer autorizat și în echipa Euro Best Team. Larisa N. Harea, licențiată în Științele Geografice, marcată fiind de domeniul dat, a elaborat o colecție de caiete didactice pentru instruire și învățarea științelor geografice la nivel național.

În calitatea sa de președinte a organizației non-guvernamentale din Chișinău, a colaborat și implimentat proiecte educaționale la nivel național și internațional —, delegată și de către Cancelaria de Stat a Guvernului Republicii Moldova în Comitetul Comun de Monitorizare a Programului Operațíonal Comun de Cooperare Transfrontalieră «România — Ucraina — Republica Moldova», Program de Cooperare UE, având activitați și responsabilități în domeniul de consultanţă, negocieri, observații, de decizii comune, etc. în procesul de evaluare, vizare și aprobare a proiectelor transfrontaliere.

Larisa N. Harea

De asemeni, Larisa N. Harea, din dorința aprofundării cunoștințelor de cultură și civilizație românească, a continuat studiile academice în București, fiind absolventă a masterului de «Administrație Publică — Spațiul Public European» și doctorandă în domeniu «Științe Politice — Relații Internaționale» în cadrul SNSPA; studentă în cadrul Facultății de Drept, Universitatea București și, absolventă a unei dimensiuni vaste de programe în formare profesională continuă: Diplomaţie (IDR București); GIS — ArcGIS (Esri România); Manager proiect; Formator; Manager resurse umane; Evaluator proiecte; Competențe antreprenoriale (Euro Best Team Romania).

De menționat este palmares-ul excelent a studiilor/publicațiilor de cercetare științifică (în jur de 20) prezentate public în cadrul programelor de specialitate și a conferințelor naționale și internaționale, publicate în volume și reviste de specialitate (Institututul Diplomatic Cultural din Berlin, Germania; Academia Română — Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale;  Institutul Diplomatic Român, Universitatea Jagiellońskiego din Krakovia, Polonia; Institutul Geopolitic din Odessa și Institutul de Politici Mondiale din Kyiv, Ucraina; Universitatea Babeș Bolyai — FSPAC, Cluj Napoca, România; Universitatea din Bucureşti — Facultatea de Geografie și Asociaţia de Geopolitica «Ion Conea», România; Universitatea de Petrol și Gaze, Ploiești, România; Academia Militară a Forțelor Armate «Alexandru cel Bun», Chișinau, Republica Moldova; Universitatea, «Ștefan cel Marea»  din Suceava, România etc. Conform platformei Academia.edu pentru partajarea cercetărilor academice, numele Drd. Larisei N. Harea este menționată în alte 32 de lucrării științifice publicate.

Dedicată educației, Larisa N. Harea, promovează «gânduri înțelepte despre puterea gesturilor blânde, cumpănite și discrete» în formarea profesională continuă.

Curs Formator 100% practic și interactiv

Cursurile de formare organizate de Euro Best Team sunt acreditate și sunt susținute de traineri cu minim 20 de ani de experiență practică.

Curs Formator este susținut de Euro Best Team din anul 2007 fără întrerupere. Cursul Formator a avut până în prezent peste 2500 de participanți, atât din mediul privat, cât și din instituții publice.

Curs Formator online Acreditat oferă un cadru interactiv de învățare și selectează cele mai potrivite spețe și studii de caz menite să faciliteze actul de învățare. 

Cursanții parcurg ușor materia și se implică activ în dezbaterile lansate de lector pe tot parcursul cursului. 

Curs Formator online este unul dintre cele mai apreciate cursuri de formare. deoarece imbină intr-un mod util informatiile teoretice, aplicașiile practice si legislatia actualizata. 

Fiind un curs online de formator, se pot înscrie participanți de oriunde.

Atât teoria, cat si aplicatiile practice se susțin online. De asemenea, examenul de certificare cu comisie se susține tot în mediul onine.

Important: la cursurile de formare organizate de Euro Best Team nu există taxă de înscriere suplimentară taxei de participare. De asemenea, Euro Best Team nu percepe taxă suplimentară de examen.

 

Ce Spun Cursanții Noștri:

Curs autorizat CAFFPA Înlocuiește ANC

Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor a Municipiului Bucureşti, sub egida Ministerului Muncii şi Protecției Sociale şi a Ministerului Educaţiei. 

Contact

Program cu publicul:

Luni – Vineri, 9:00 – 17:30

Îți mulțumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare! Toate informațiile despre acest curs se regăsesc și în pagină. Dacă nu ai timp să le parcurgi acum, nu-ți fă nicio grijă. Completează formularul pentru informații suplimentare, iar specialistul nostru de formare te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Alte cursuri care te-ar mai putea interesa

Curs Admitere INM / Magistratură și Barou

110 ore de pregătire intensivă, cu dezbateri și aplicații din practica judiciară. Cursul acoperă toate …

Curs Formator
Acreditat

Curs Formator umărește dezvoltarea abilităților necesare obținerii competențelor de formator, atât la …

Curs Manager Proiect Fonduri Europene

Cursul Manager Proiect este un program complex de pregătire, care î;i propune familiarizarea …

Curs Expert Accesare Fonduri Europene

Curs Expert Accesare Fonduri Europene î;i propune dezvoltarea abilităților și deprinderilor …

Curs Inspector Resurse Umane/ REVISALAutorizat

Curs Inspector Resurse Umane vizează pregătirea celor ce doresc să înceapă o carieră în domeniul…

Curs Manager Resurse Umane

Curs Manager Resurse Umane se adresează tutuor celor care doresc să-și dezvolte abilitățile de leaderi…

Curs Evaluator Proiecte Europene

Curs Evaluator Proiecte Europene urmărește dezvoltarea abilităților necesare evaluării corecte a …

Curs Expert Achiziții Publice SEAP/SICAP

Curs Expert Achiziții Publice se adresează tuturor celor care doresc să dobândească competențe în…

Formular de înscriere rapidă

Îți mulțumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare! Toate informațiile despre acest curs se regăsesc și în pagină. Dacă nu ai timp să le parcurgi acum, nu-ți fă nicio grijă. Completează formularul, iar specialistul nostru de formare te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.