Caută

Ia legătura cu echipa Euro Best Team

Informații de contact

Pentru oferte personalizate de servicii de formare și consultanță, vă rugăm să ne scrieti la office@eurobestteam.ro. Precizam că nu este necesar acordul Euro Best Team pentru a solicita o ofertă de preț folosind poșta electronică.

Pentru detalii privind înscrierea la CURS GRATUIT ASISTENT SOCIAL va rugam sa ne scrieți exclusiv la aceasta adresa

social@eurobestteam.ro

Telefon

Ai o întrebare

Pentru detalii privind înscrierea la CURS GRATUIT ASISTENT SOCIAL va rugam sa ne scrieți exclusiv la aceasta adresa social@eurobestteam.ro

 

Locatie

Unde ne găsești

E-mail

Adresele noastre

Întrebări generale: office@eurobestteam.ro

Pentru programare eliberare certificate și adeverințe:

formare@eurobestteam.ro

Certificate de absolvire:

 certificate@eurobestteam.ro

Program

Opening Time

Program cu publicul:
Luni – joi, 9:00 – 16:00

Program eliberare diplome: Miercuri – Joi, 10:00 – 15:00

Ia legătura cu echipa Euro Best Team

Toate datele cu caracter personal solicitate vor fi utilizate exclusiv pentru întocmirea documentelor, emiterea certificatelor de absolvire, transmiterea detaliilor organizatorice. Datele vor fi colectate și păstrate în condiții de siguranță, conform prevederilor legale în vigoare, GDPR și ordonanței OUG 129/2000.

Formular de înscriere rapidă

Îți mulțumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare! Toate informațiile despre acest curs se regăsesc și în pagină. Dacă nu ai timp să le parcurgi acum, nu-ți fă nicio grijă. Completează formularul, iar specialistul nostru de formare te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.