Caută

Curs Evaluator Proiecte Europene 2024

Acreditat CAFFPA. Curs complet, cu toate Competențele EUROPENE

Curs Evaluator Proiecte Europene urmărește dezvoltarea abilităților necesare evaluării corecte a proiectelor: de la planificarea procesului de evaluare a aplicaţiilor de finanţare, la analizarea aplicației de finanțare, stabilirea standardului de evaluare și evaluarea aplicației de finanțare.

COR: 241263
Online: 01 iulie – 09 iulie 2024
Număr referință SEAP: 01022018
Curs Evaluator Proiecte Europene

Despre Curs Evaluator Proiecte Europene

Curs Evaluator Proiecte Europene le este destinat persoanelor care doresc să acumuleze cunoștințe, să se perfecționeze în domeniul evaluării proiectelor și să obțină competențe de evaluator.

La curs sunt așteptați experți în accesarea proiectelor europene, project manageri și consultanți, experți din instituții publice, cât și din companii private.

Curs Evaluator Proiecte Europene este autorizat CAFFPA* (înlocuieşte ANC) , este recunoscut la nivel european, oferind, pe lângă diploma recunoscută de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei, și tot setul de competențe profesionale (certificat EUROPASS)

  • MODUL Aplicarea prevederilor legale, pregătirea și organizarea evaluării
  • MODUL Derularea procesul de evaluare

Curs Evaluator Proiecte Europene este 100% practic, aplicațiile practice vizând instrumente de evaluare și exemple de bună practică.

Cursul Evaluator Proiecte Europene este susținut de consultanți experimentați în domeniul evaluării de proiecte, prin aplicațiile practice fiind atinși toți pașii ce trebuie urmați în cadrul procesului de evaluare.

Contact

Program cu publicul:

Luni – Vineri, 9:00 – 17:30

Formular informații suplimentare

Îți mulțumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare! Toate informațiile despre acest curs se regăsesc și în pagină. Dacă nu ai timp să le parcurgi acum, nu-ți fă nicio grijă. Completează formularul pentru informații suplimentare, iar specialistul nostru de formare te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Prima de Cariera Didactica

La acest curs poți participa cu Prima de Cariera Didactică. Profesorii pot utiliza Prima de Cariera Didactica pentru înscrierea la cursuri.

Euro Best Team –
Partener Pluxee

Prima de Cariera Didactica

La acest curs poți participa cu Prima de Cariera Didactică. Profesorii pot utiliza Prima de Cariera Didactică pentru înscrierea la cursuri.

Euro Best Team – partener Pluxee

Structură Tematică

Modul 1: Aplicarea prevederilor legale, pregătirea şi organizarea evaluării

Modul 2: Derularea procesului de evaluare

Beneficii

Program în cursul săptămânii seara, după job, sau în weekend
Suport de curs în format electronic și materiale de lucru GRATUITE
Îndrumare și consiliere din partea formatorilor pe toată durata cursului
Modul special pentru pregatirea susţinerii examenului de absolvire
Curs Evaluator Proiecte Europene 100% practic și interactiv: exemple de bune practici, studii de caz
Teste online pentru pregătirea examenului de certificare
Traineri autorizați cu vastă experiență practică, recunoscuți la nivel național
Curs Evaluator Proiecte Europene acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației: oferă toate competențele profesionale

Certificare Curs Evaluator Proiecte Europene

Certificat Acreditat

Cursul este acreditat CAFFPA* (înlocuieşte ANC) , este recunoscut la nivel european, oferind, pe lângă diploma recunoscută de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei, și tot setul de competențe profesionale (certificat EUROPASS).Cursul se va finaliza cu o sesiune de evaluare în vederea certificării de către CAFFPA (înlocuiește ANC) – COMISIA DE AUTORIZARE A FURNIZORILOR DE FORMARE PROFESIONALĂ A ADULŢILOR A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI.

Competențe Europene

Vor fi evaluate cunoștințele teoretice și practice, pentru dobândirea întregului set de competențe profesionale. Competențele se vor regăsi pe suplimentul descriptiv care va însoți certificatul recunoscut de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei și acreditat de CAFFPA. Competențele se regăsesc pe Suplimentul Descriptiv care însoțește Certificatul de Absolvire.IMPORTANT: Euro Best Team este unul dintre puținii furnizori de pe piață care este acreditat pentru eliberarea întregului set de competențe profesionale.

Curs 100% Practic

În sesiunile practice ale cursului Evaluator Proiecte sunt lansate dezbateri și sunt realizate aplicații practice ce țin de practica recentă, în termenii calitativi ai gestionării procesului de evaluare fiind elaborate documente de bază ale profesiei.Tipuri de abilități dezvoltate pe parcursul cursului: abilitățile practice pentru selectarea documentelor de referință, integrarea în organizație, identificarea cadrului național legislativ, instituții, documente cadru, platforme, apeluri, stabilirea obiectivelor evaluării, instrumente de evaluare și de monitorizare (detalii în structura tematică)

Lectori Experimantați

Curs Evaluator Proiecte este susținut de consultanți experimentați, care oferă sprijin teoretic și practic pentru organizarea la cel mai înalt nivel a activităților specifice echipelor de evaluatori.Materialele de curs sunt permanent actualizate cu legislația și sunt adaptate la predarea în mediul online. Astfel, toate materialele de curs facilitează asimilarea cunoștințelor și formarea deprinderilor practice privind exercitarea profesiei de Evaluator Proiecte.
Curs Evaluator Proiecte Europene 2024. Acreditat CAFFPA. Curs complet, cu toate Competențele EUROPENE

Competenţe recunoscute la nivel european

Detalii organizatorice

Detalii de plată

Curs Online/ZOOM

Acte necesare înscrierii

Curs Evaluator Proiecte Europene

Lector - Raluca Lazea

Raluca Lazea este consultant experimentat, evaluator de proiecte europene și are vastă experiență în elaborarea și implementarea proiectelor europene, dar și în evaluarea cererilor de finanțare, in domenii precum dezvoltarea infrastructurii sociale, dezvoltaea inftarstructurii de transport, de mediu, agricultura, industrii creative. Raluca este economist de profesie și este absolventă a Facultății de Management Marketing în Afaceri Economice – Universitatea Constantin Brâncoveanu, Pitești/ Facultății de Matematică – Colegiul Universitar de Informatică – Universitatea București: Raluca este de asemenea absolventă a multor cursuri de perfecționare/ specializare în domeniul evaluării proiectelor europene, managementului de proiect, accesării și implementării proiectelor europene, sistemelor de management al calității, securității informaționale, antimită, protecția mediului.

Curs Evaluator Proiecte Europene 100% practic

Curs Evaluator Proiecte Europene organizat de Euro Best Team este acreditat și susținut de traineri cu minim 20 de ani de experiență practică.

Curs Evaluator Proiecte este susținut de Euro Best Team din anul 2007 fără întrerupere. Cursul Evaluator a avut până în prezent peste 2500 de participanți, atât din mediul privat, cât și din instituții publice.

Curs Evaluator Proiecte Europene Acreditat oferă un cadru interactiv de învățare și selectează cele mai potrivite spețe și studii de caz menite să faciliteze actul de învățare. 

Cursanții parcurg ușor materia și se implică activ în dezbaterile lansate de lector pe tot parcursul cursului. 

Curs Evaluator Proiecte Europene este unul dintre cele mai apreciate cursuri resurse umane, deoarece imbină intr-un mod util informatiile teoretice, aplicașiile practice si legislatia actualizata. 

Fiind un curs online de evaluator umane, se pot înscrie participanți de oriunde.

Atât teoria, cat si aplicatiile practice se susțin online. De asemenea, examenul de certificare cu comisie se susține tot în mediul onine.

Important: la cursurile resurse umane organizate de Euro Best Team nu există taxă de înscriere suplimentară taxei de participare. De asemenea, Euro Best Team nu percepe taxă suplimentară de examen. 

Ce Spun Cursanții Noștri:

Curs Evaluator Proiecte Europene Autorizat CAFFPA

Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor a Municipiului Bucureşti, sub egida Ministerului Muncii şi Protecției Sociale şi a Ministerului Educaţiei. 

Formular de înscriere rapidă

Îți mulțumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare! Toate informațiile despre acest curs se regăsesc și în pagină. Dacă nu ai timp să le parcurgi acum, nu-ți fă nicio grijă. Completează formularul, iar specialistul nostru de formare te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.