Caută

Curs Manager Proiect 2024

Acreditat ANC. Standard nou. Online. Scriere proiecte Europene inclus.

Cursul de Manager Proiect este un curs complet, care oferă toate competențele Europene. Acesta este un program complex de pregătire, care își propune familiarizarea participanților cu întregul proces de derulare al unui proiect finanțat din fonduri europene.

COR: 242101

Online: 20 august – 12 septembrie 2024

Număr referință SEAP: 08022020

Despre Curs Manager Proiect

De la documentare și identificarea programelor europene și a surselor de finanțare disponibile, până la elaborarea cererii de finanțare, familiarizarea cu procesul de evaluare, procedura de contractare, organizarea echipei de proiect, începerea și derularea activităților, monitorizarea, raportarea, rambursarea cheltuielilor, închiderea proiectului și sustenabilitatea.Sunt prezentate sursele directe de informare privind oportunitățile de finanțare, documentele de referință puse la dispoziție de finanțator, documentele de lucru, dar și practicile curente privind întocmirea și verificarea lor. Este urmărită cu atenție atragerea corectă în proiect a resurselor principale  – resursele umane și materiale, prin proceduri specifice de gestiune a resurselor umane și proceduri de achiziții publice.
Participanții sunt încurajați să propună o idee de proiect încă de la începutul cursului, astfel încât să poată parcurge, împreună cu lectorul, toate etapele prezentate anterior.Cursul se adresează absolvenților de studii superioare.

Contact

Program cu publicul:

Luni – Vineri, 9:00 – 17:30

Formular informații suplimentare

Îți mulțumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare! Toate informațiile despre acest curs se regăsesc și în pagină. Dacă nu ai timp să le parcurgi acum, nu-ți fă nicio grijă. Completează formularul pentru informații suplimentare, iar specialistul nostru de formare te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Structură Module Tematice şi Aplicaţii Practice

Modul 1: Scriere Proiecte Europene

Modul 2: Implemetare Proiecte Europene

Modul 3: Documente de referinţă

Beneficii

Program în cursul săptămânii seara, după job, sau în weekend
Suport de curs în format electronic și materiale de lucru GRATUITE
Îndrumare și consiliere din partea formatorilor pe toată durata cursului
Modul special pentru pregatirea susţinerii examenului de absolvire
Curs 100% practic și interactiv: exemple de bune practici, studii de caz
Teste online pentru pregătirea examenului de certificare
Traineri autorizați cu vastă experiență practică, recunoscuți la nivel național
Curs acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației: oferă toate competențele profesionale

Certificare Curs Manager Proiect

Certificat Acreditat

Cursul este acreditat CAFFPA* (înlocuieşte ANC) , este recunoscut la nivel european, oferind, pe lângă diploma recunoscută de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei, și tot setul de competențe profesionale (certificat EUROPASS).Cursul se va finaliza cu o sesiune de evaluare în vederea certificării de către CAFFPA (înlocuiește ANC) – COMISIA DE AUTORIZARE A FURNIZORILOR DE FORMARE PROFESIONALĂ A ADULŢILOR A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI.

Competențe Europene

Vor fi evaluate cunoștințele teoretice și practice, pentru dobândirea întregului set de competențe profesionale. Competențele se vor regăsi pe suplimentul descriptiv care va însoți certificatul recunoscut de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei și acreditat de CAFFPA. Competențele se regăsesc pe Suplimentul Descriptiv care însoțește Certificatul de Absolvire.IMPORTANT: Euro Best Team este unul dintre puținii furnizori de pe piață care este acreditat pentru eliberarea întregului set de competențe profesionale.

Curs 100% Practic

În sesiunile practice ale cursului Inspector Resurse Umane sunt lansate dezbateri și sunt realizate aplicații practice ce țin de practica recentă, în termenii calitativi ai gestionării resurselor umane, fiind elaborate documente de bază ale profesiei.Tipuri de abilități dezvoltate pe parcursul cursului: abilitățile practice pentru selecția de personal, integrarea în organizație, evaluarea performanțelor, motivarea angajaților, lucrul în echipă, redactarea fișelor de post, monitorizarea activității. Detalii în tematică.

Lectori experimentați

Curs Manager Proiect  este susținut de consultanți și evaluatori de proiecte europene cu vastă experiență în accesarea și implementarea proiectelor europene.

Materialele de curs sunt permanent actualizate cu legislația și sunt adaptate la predarea în mediul online. Astfel, toate materialele de curs facilitează asimilarea cunoștințelor și formarea deprinderilor practice privind exercitarea profesiei de Manager Proiect.

Detalii organizatorice

Detalii de plată

Curs Online/ZOOM

Acte necesare înscrierii

Noul Set de Competenţe recunoscute în Uniunea Europeană

Lector - Elena Pavel

Elena Pavel este Evaluator de Proiecte Europene, trainer si Consultant, cu o vastă experiență profesională, dar și didactică. Elena Pavel este cadru universitar si predă Cursul Evaluator Proiecte Europene de peste 10 ani. Elena a instruit peste 4000 de cursanți în management de proiect, accesare fonduri europene, evaluare de proiecte, politici publice europene; Susține cursuri și workshop-uri pentru scriere cereri de finanțare; Instruiește, în mod curent, personal din administrația publică în probleme de gestionare a fondurilor europene.
Elena Pavel - Profesor Curs Manager Proiect la Euro Best Team
liliana Glejaru - Profesor Curs Manager Proiect la Euro Best Team

Lector - Liliana Glejaru

Liliana Glejaru este consultant in domeniul proiectelor europene, Manager de Proiect si Evaluator. Liliana este MBA Project Management Professional Certification la Open University Business School, este formator de formare profesională acreditat și predă cursuri acreditate dedicate accesării fondurilor europene și implementării proiectelor europene din anul 2007, fără întrerupere;În activitatea profesională curentă, elaborează cereri de finanțare și coordonează echipe de implementare în programe dedicate dezvoltării resurselor umane, dezvoltării IMM-urilor și dezvoltării infrastructurii;Liliana a condus importante proiecte pentru realizarea unor platforme industriale și instalații din diverse industrii.

Curs Manager Proiect - 100% practic și interactiv

Cursurile de manager de proiect organizate de Euro Best Team sunt acreditate și sunt susținute de traineri cu minim 20 de ani de experiență practică.

Curs Manager Proiect Acrditat este susținut de Euro Best Team din anul 2007 fără întrerupere. Cursul Manager Proiect a avut până în prezent peste 2500 de participanți, atât din mediul privat, cât și din instituții publice.

Curs Manager Proiect Acreditat oferă un cadru interactiv de învățare și selectează cele mai potrivite spețe și studii de caz menite să faciliteze actul de învățare. 

Cursanții parcurg ușor materia și se implică activ în dezbaterile lansate de lector pe tot parcursul cursului. 

Curs Manager Proiect este unul dintre cele mai apreciate cursuri resurse umane, deoarece imbină intr-un mod util informatiile teoretice, aplicașiile practice si legislatia actualizata. 

 

Fiind un curs online de manager de proiectse pot înscrie participanți de oriunde.

Atât teoria, cat si aplicatiile practice se susțin online. De asemenea, examenul de certificare cu comisie se susține tot în mediul onine.

Important: la cursuri de management de proiect organizate de Euro Best Team nu există taxă de înscriere suplimentară taxei de participare. De asemenea, Euro Best Team nu percepe taxă suplimentară de examen.

Ce Spun Cursanții Noștri:

Curs autorizat CAFFPA
Înlocuiește ANC

Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor a Municipiului Bucureşti, sub egida Ministerului Muncii şi Protecției Sociale şi a Ministerului Educaţiei. 

Formular de înscriere rapidă

Îți mulțumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare! Toate informațiile despre acest curs se regăsesc și în pagină. Dacă nu ai timp să le parcurgi acum, nu-ți fă nicio grijă. Completează formularul, iar specialistul nostru de formare te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.