Corporate Training

Dezvoltăm Organizații

Toate cursurile Euro Best Team pot fi organizate direct in cadrul organizatiei. Începem cu o analiză de nevoi de formare. Specialiștii nostri vin la dumneavoastră și evauează nevoia de competențe profesionale. Propun obiective și tematici personalizate în funcție de caracteristicile activităților care au nevoie de cunoștințe și abilități noi pentru creșterea performanței. Veți primi un plan de formare detaliat și un set complet de materiale de curs armonizate cu planul de formare agreat. Va fi propus un lector cu experiență relevantă care să contribuie în mod decisiv la creșterea performanței.

Cursurile personalizate pot fi susținute in cadrul organizatiei, sub forma unui team building, instruire individuala in cadrul unor programe training on the job, sau in cadrul departamentelor, cu grupuri restranse de participanti, direct pe aplicațiile curente ale organizatiei. Organizațiile pot fi companii publice sau private. 

Împreună suntem Euro Best Team

În ultimii 5 ani, Euro Best Team a implementat trei proiecte europene mari, Delta, Tisa si Icarus, având ca obiectiv dezvoltarea companiilor private prin îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților profesionale ale angajaților, pe trei paliere: management, management resurse umane și specialiști din cadrul departamentelor.  

Cu o echipă de peste 60 de traineri, Euro Best Team a fost prezent în peste 180 de companii din întreaga țară pentru a oferi  sprijin pentru dezvoltare, în vederea creșterii competitivității. 

Pe lângă aceste proiecte, Euro Best Team  este prezent în cadrul organizațiilor, începând cu anul 2007, organizând cursuri de management, resurse umane, accesare fonduri europene, achiziții publice, formare, comunicare, IT și altele.

La cursurile noastre scriem împreună cererile de finanțare și simulăm procedurile de implementare, utilizând tipizatele și documentele de referință actualizate, puse la dispoziție de autorități.

75 start-up-uri

Cu finanțare europeană înființate de compania Euro Best Team

40.000 +

persoane de toate vârstele au absolvit cursurile noastre autorizate

15 ani

De experiență în domeniul formării profesionale

Lider din 2010

in pregatirea candidaților pentru Admitere INM/Magistratură

10.000+

expertti pregătiți in accesarea si implementarea proiectelor europene

15 proiecte

Finantare de Uniunea Europeana

vreau un expert de formare

Cum începem?

Dacă sunteți managerul implicat în dezvoltarea companiei sau managerul de resurse umane sau de formare profesionala și doriți să organizați programe de training personalizate, un expert EBT vă stă la dispoziție. Tot ce trebuie să faceti este să completați formularul de mai jos și să ne scrieți în mesaj care este cursul de care aveți nevoie pentru angajații dumneavoastră. Dacă încă nu ați stabilit ce curs să organizați și doriti o analiza a competentelor, va invităm de asemenea să ne scrieți.  

Imediat vom reveni către dumneavoastră cu propunerea noastră de programe personalizate. 

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

Domenii in care oferim traininguri interne: management organizațional, management in constructii, accesare fonduri europene și implementare proiecte europene, achizitii publice, resurse umane, comunicare si relatii publice, formare de formatori, tehnologia informatiei.

Contact

Program cu publicul:
Luni – Joi, 9:00 – 16:00
Completează pe loc o cerere de ofertă