Caută

Evaluare Psihologică Acreditată.

Informații suplimentare: 0756065296

Evaluare Psihologică Acreditată
Singurul furnizor acreditat la nivel naționalPreț

Psiholog Livia Mohîrță

  • Psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare și dezvoltare personală și organizațională, cu studii masterale internaționale în Psihodiagnoză, Psihoterapie Experiențială Unificatoare (PEU) și Dezvoltare Personală (Universitatea București);
  • Deține o vastă experiență în pregătirea candidaților la probe psihologice pentru admiterea la instituții publice și europene
  • Are pregătire în formare NLP Practitioner – IANLP și experiență în educația non-formală a copiilor, adolescenților;
  • Cercetator DICE (proiect international Comenius) și în consiliere și diagnoza organizațională – studii aprofundate MBA Open University Londra.
  •  Consilier vocațional acreditat. 

Lectori Magistrați, Cursanți Admiși

Curs Admitere INM/Magistratură permite candidaților să acopere materia și să aprofundeze tematica obligatorie.

Pentru noua probă, care înlocuiește proba de verificare a raționamentului logic, în structura cursului a fost introdusă o sesiune specială de pregătire.

Ce Spun Cursanții Noștri:

Contact

Program cu publicul:

Luni – Vineri, 9:00 – 17:30

Formular informații suplimentare

Îți mulțumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare! Toate informațiile despre acest curs se regăsesc și în pagină. Dacă nu ai timp să le parcurgi acum, nu-ți fă nicio grijă. Completează formularul de mai jos, iar specialistul nostru de formare te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Formular de înscriere rapidă

Îți mulțumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare! Toate informațiile despre acest curs se regăsesc și în pagină. Dacă nu ai timp să le parcurgi acum, nu-ți fă nicio grijă. Completează formularul, iar specialistul nostru de formare te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.