Mediere şi consiliere
Euro Best Team

Servicii de mediere

 

Obiective:

Se doreste ca serviciile oferite sa vina atat in sprijinul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, cat si al angajatilor in vederea (re) integrarii lor durabile pe piata muncii.

In cadrul serviciului de mediere dorim sa transmitem beneficiarilor acestor servicii informatii si /sau sprijin specializat in vederea alegerii unei ocupatii; oferindu-le serviciile necesare evaluarii personale in vederea selectarii si identificarii locului de munca corespunzator gradului de formare si abilitatilor detinute (modalitati de mentinere a locului de munca, etc), servicii de dezvoltare personala (redactarea unui CV si a unei scrisori de intentie, modalitati de prezentare la un interviu) in scopul cresterii sanselor de a gasi un loc de munca corespunzator aspiratiilor lor profesionale, pregatirii profesionale si ofertei de locuri de munca existente pe piata locala si integrarea acestuia intr-un loc de munca.

Servicii de consiliere

Obiective:

Serviciile de consiliere profesionala furnizate au ca obiectiv acordarea de asistenta si sprijin clientilor in cautatea si culegerea pe de o parte, a unor forme de pregatire, rezolvarea unor probleme profesionale, parcurgerea unui proces de autocunoastere, si pe de alta parte, stabilirea de strategii in cautarea unui loc de munca.

Scopul activitatii de informare si consiliere profesionala este in cele din urma o mai buna cunoastere de sine a clientului, autocunoastere ce va incepe prin identificarea dorintelor, asteptarilor si va fi continuata prin testarea intereselor, aptitudinilor si personalitatii. Acest lucru se va realiza prin aplicarea diferitelor teste, ce vor avea importanta in luarea deciziilor. Beneficiarii serviciilor de informare, consiliere vor trebui sa invete sa se gandeasca la ce au realizat pana la momentul respectiv, care sunt interesele lor pe viitor si ce aptitudini au.

Contact

Program cu publicul:
Luni – Joi, 9:00 – 16:00
Ai o întrebare pentru noi?

Formular de înscriere rapidă

Îți mulțumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare! Toate informațiile despre acest curs se regăsesc și în pagină. Dacă nu ai timp să le parcurgi acum, nu-ți fă nicio grijă. Completează formularul, iar specialistul nostru de formare te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.