Curs Asistent Relații Publice și Comunicare Acreditat ANC

COR: 333906

Despre Curs Asistent Relații Publice și Comunicare

Cursul de relații publice și comunicare propune o abordare interactivă a strategiilor de promovare și PR, care stimulează creativitatea participanților și contribuie la dobândirea cunoștințelor în mod eficient. Cursanții înțeleg rolul esențial al activităților de PR în mixul de marketing, fiind capabili ca la finalul cursului să realizeze și să implementeze un plan de comunicare complex.

Acest curs este adaptat nevoilor curente ale companiilor private și instituţiilor publice și se adresează atât persoanelor care sunt la început de carieră, profesioniștilor care își doresc împrospătarea și completarea cunoștințelor, precum și antreprenorilor sau persoanelor de decizie, interesate de însușirea cunoștințelor necesare în vederea promovării companiei.

Cursul este autorizat CAFFPA* (înlocuieşte ANC) , este recunoscut la nivel european, oferind, pe lângă diploma recunoscută de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei, și tot setul de competențe profesionale (certificat EUROPASS).

 

Contact

Program cu publicul:
Luni – Joi, 9:00 – 16:00
Formular informații suplimentare

Îți mulțumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare! Toate informațiile despre acest curs se regăsesc și în pagină. Dacă nu ai timp să le parcurgi acum, nu-ți fă nicio grijă. Completează formularul pentru informații suplimentare, iar specialistul nostru de formare te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Structură Module Tematice

♦ Noțiuni introductive despre brand: identitate, imagine, logo, slogan, misiune și valori; ♦ Fluxuri de comunicare: top management, angajați, public; ♦ Comunicarea internă și comunicarea externă; PR intern și PR extern; ♦ Activitățile de PR și comunicare – rolul acestora; ♦ Noțiuni de bază de publicitate; diferențe între PR și publicitate; ♦ Rolul specialistului de PR și comunicare; ♦ Strategia de PR și comunicare, obiective, activități, rezultate; ♦ Creativitatea în relații publice; ♦ Relația cu mass-media: obiective, organizare, instrumente, rezultate; ♦ Știrea, articolul, interviul, editorialul;

♦ Noțiuni introductive despre brand: identitate, imagine, logo, slogan, misiune și valori;

♦ Fluxuri de comunicare: top management, angajați, public;

♦ Comunicarea internă și comunicarea externă; PR intern și PR extern;

♦ Activitățile de PR și comunicare – rolul acestora;

♦ Noțiuni de bază de publicitate; diferențe între PR și publicitate;

♦ Rolul specialistului de PR și comunicare;

♦ Strategia de PR și comunicare, obiective, activități, rezultate;

♦ Creativitatea în relații publice;

♦ Relația cu mass-media: obiective, organizare, instrumente, rezultate;

♦ Știrea, articolul, interviul, editorialul;

Modul 1: Structura Teoretică

Modul 2: Aplicaţii practice

Beneficii

Program în cursul săptămânii seara, după job, sau în weekend
Suport de curs în format electronic și materiale de lucru GRATUITE
Îndrumare și consiliere din partea formatorilor pe toată durata cursului
Modul special pentru pregatirea susţinerii examenului de absolvire
Curs 100% practic și interactiv: exemple de bune practici, studii de caz
Teste online pentru pregătirea examenului de certificare
Traineri autorizați cu vastă experiență practică, recunoscuți la nivel național
Curs acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației: oferă toate competențele profesionale

Certificare Curs Asistent Relații Publice și Comunicare

Examen de Certificare

Cursul este acreditat CAFFPA* (înlocuieşte ANC) , este recunoscut la nivel european, oferind, pe lângă diploma recunoscută de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei, și tot setul de competențe profesionale (certificat EUROPASS). Cursul se va finaliza cu o sesiune de evaluare în vederea certificării de către CAFFPA (înlocuiește ANC) – COMISIA DE AUTORIZARE A FURNIZORILOR DE FORMARE PROFESIONALĂ A ADULŢILOR A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI.

Competențe Europene

Vor fi evaluate cunoștințele teoretice și practice, pentru dobândirea întregului set de competențe profesionale. Competențele se vor regăsi pe suplimentul descriptiv care va însoți certificatul recunoscut de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei și acreditat de CAFFPA. Competențele se regăsesc pe Suplimentul Descriptiv care însoțește Certificatul de Absolvire. IMPORTANT: Euro Best Team este unul dintre puținii furnizori de pe piață care este acreditat pentru eliberarea întregului set de competențe profesionale.

Curs 100% Practic

Cursanții învață cum să elaboreze strategii de imagine, să redacteze materiale destinate presei (comunicat de presă, interviu, articol etc), să organizeze evenimente în mediul online (video conferințe), să redacteze materiale pentru website, rețele sociale, newsletter, să elaboreze strategii și tactici de comunicare, să gestioneze situații de criză. 

 

 

Lectori Experimentați

Lectorul îi implică activ pe participanți în elaborarea tuturor materialelor de comunicare necesare activității curente. Participanții lucrează pe echipe și fac simulari la toate situațiile pe care trebuie să le gestioneze în cadrul departamentului de comunicare, atât pentru mediul online, cât și offline. Materialele de curs sunt permanent actualizate cu legislația și sunt adaptate la predarea în mediul online. Astfel, toate materialele de curs facilitează asimilarea cunoștințelor și formarea deprinderilor practice privind exercitarea profesiei de Inspector Resurse Umane.

Detalii organizatorice

Detalii de plată

Curs Online/ZOOM

Acte necesare înscrierii

Set Complet de Competenţe recunoscute în Uniunea Europeană

Lector - Alina Mocovan

 

Trainer acreditat, activează în domeniul formării profesionale de peste 10 de ani. Licențiată în filologie, cu studii de psihologia muncii, psiho-pedagogie și cu experiență în domeniul comunicării organizaționale, Alina ajută companiile să-și îmbunătățească rezultatele prin dezvoltarea responsabililor de resurse umane in vederea dobândirii competențelor necesare pentru gestionarea și creșterea echipelor performante.

Alina are experiență in managementul resurselor umane de aproape 15 ani și are o experiență valoroasă în domeniul comunicării strategice pentru start-upuri, companii locale și multinaționale, folosind tehnici inovatoare pentru a conecta organizațiile cu publicurile sale interne.Parcursul său profesional a fost legat de oameni, de dezvoltarea potențialului uman și de gestionarea resurselor umane.

Programele sale de formare vizează dezvoltarea abilităților de leadership, coaching, inovare – Design Thinking, cooperare și colaborare, comunicare de business, comunicare interpersonală, public speaking, managementul schimbării și formare de formatori. Cursurile Alinei Mocovan sunt apreciate pentru energia și încrederea pe care o insuflă participanților, pentru atmosfera prietenoasă care invită la dialog și reflecție, pentru partea teoretică bine fundamentată, precum și metoda de învățare experiențială, bogată în activități practice, studii de caz, teste psihometrice și adaptarea continuă a agendei la nevoile cursanților. Vasta experiență de formator se reflectă în personalizarea programelor de învățare pentru a atinge obiectivele și a crește nivelul de implicare a fiecărui cursant.

Lector – Alina Mocovan

Trainer acreditat, activează în domeniul formării profesionale de peste 10 de ani

https://alinamocovan.com/

⇒ Licențiată în filologie, cu studii de psihologie, psiho-pedagogie și cu experiență în domeniul comunicării, Alina ajută companiile să-și îmbunătățească rezultatele prin dezvoltarea abilităților angajaților și dobândirea de competențe necesare pentru gestionarea și creșterea echipelor.

⇒ Alina are experiență de antreprenoriat de peste 12 ani și mai mult de 20 de ani de experiență în domeniul comunicării strategice pentru start-upuri, companii locale și multinaționale, folosind tehnici inovatoare pentru a conecta organizațiile cu publicurile sale.

⇒ Parcursul său profesional a fost legat de oameni, de dezvoltarea potențialului uman și de gestionarea resurselor umane. Programele sale de formare vizează dezvoltarea abilităților de leadership, coaching, inovare – Design Thinking, cooperare și colaborare, comunicare de business, comunicare interpersonală, public speaking, managementul schimbării și formare de formatori.

⇒ Cursurile Alinei Mocovan sunt apreciate pentru energia și încrederea pe care o insuflă participanților, pentru atmosfera prietenoasă care invită la dialog și reflecție, pentru partea teoretică bine fundamentată, precum și metoda de învățare experiențială, bogată în activități practice, studii de caz, teste psihometrice și adaptarea continuă a agendei la nevoile cursanților. Vasta experiență de formator se reflectă în personalizarea programelor de învățare pentru a atinge obiectivele și a crește nivelul de implicare a fiecărui cursant.

Portofoliu Clienti: Stericlycle, Vivre, Casa Rusu, Coffee to Go, Petrom, Eurocopter, AllView, AutoBroker, Euro Best Team, URS Certificari, Pegas Consultanță și Management, Teatrul de Artă București, Culture Design, Magnolia Spa, ProfiCredit, Academia Micilor Developeri, Mercury Research, Today’s Advertising, ESOMAR. 

Un curs de comunicare 100% practic și interactiv

Cursurile de comunicare organizate de Euro Best Team sunt acreditate și sunt susținute de traineri cu minim 20 de ani de experiență practică. 

Curs Asistent Relatii Publice si Comunicare este susținut de Euro Best Team din anul 2007 fără întrerupere. La Cursul de Asistent Relatii Publice si Comunicare au participat până în prezent peste 2500 de persoane, atât din mediul privat, cât și din instituții publice.

Curs de Comunicare Acreditat oferă un cadru interactiv de învățare și selectează cele mai potrivite spețe și studii de caz menite să faciliteze actul de învățare. 

Cursanții parcurg ușor materia și se implică activ în dezbaterile lansate de lector pe tot parcursul cursului. 

Curs Manager Resurse Umane este unul dintre cele mai apreciate cursuri resurse umane, deoarece imbină intr-un mod util informatiile teoretice, aplicașiile practice si legislatia actualizata. 

 

Fiind un curs online de comunicare , se pot înscrie participanți de oriunde.

Atât teoria, cat si aplicatiile practice se susțin online. De asemenea, examenul de certificare cu comisie se susține tot în mediul onine.

Important: la cursurile resurse umane organizate de Euro Best Team nu există taxă de înscriere suplimentară taxei de participare. De asemenea, Euro Best team nu percepe taxă suplimentară de examen. 

 

Curs Asistent Relații Publice și Comunicare Acreditat ANC

Ce Spun Cursanții Noștri:

Curs autorizat CAFFPA
Înlocuiește ANC

Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor a Municipiului Bucureşti, sub egida Ministerului Muncii şi Protecției Sociale şi a Ministerului Educaţiei. 

Contact

Program cu publicul:
Luni – Joi, 9:00 – 16:00
Formular informații suplimentare

Îți mulțumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare! Toate informațiile despre acest curs se regăsesc și în pagină. Dacă nu ai timp să le parcurgi acum, nu-ți fă nicio grijă. Completează formularul pentru informații suplimentare, iar specialistul nostru de formare te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.