Curs Tehnologia Informației și Comunicațiilor

COR: 121207

Ultimele modificări legislative Curs complet, oferă toate competențele profesionale

Despre Curs Tehnologia Informației si Comunicațiilor

Ne este tot mai greu sa gandim viata fara internet si fara dispozitivele diversificate, tot mai sophisticate, care ne asigura comunicarea in interiorul companiei, dar si in afara ei. Computerele au devenit instrumente uzuale de lucru, iar trecerea la comunicarea electronica a facut posibila eficientizarea activitatii, prin reducerea timpului si spatiilor de lucru, prin reducerea numarului de persoane angajate sau a materialelor de lucru. O companie, indiferent de domeniul in care isi desfasoara activitatea, trebuie sa tina pasul cu tot ce apare nou in domensiul tehnologiei informatiei si comunicarii, si, totodata, sa faca toate demersurile pentru a actualiza competentele persoanelor angajate, pentru a face fata presiunii tehnologice.

Una dintre greselile frecvente ale companiilor este tehnologizarea nestrategica, respectiv achizitia de echipamente si dispozitive care nu sunt neaparat necesare sau pentru care nu exista competente in cadrul companiilor privind utilizarea lor. Aceste achizitii genereaza de obicei pierderi, atat financiare, cat si de timp, si, in loc sa devina resurse valoroase in eficientizarea activitatii, devin mobilier de birou care isi pierde utilitatea pe masura ce tehnologia avanseaza.

Cursul Tehnologia Informatiilor si Comuncatiilor isi propune sa constientizeze participantii cu privire la ponderea si importanta tehnologiei in activitatea curenta a unei companii, precum si sa le dezvolte abilitatile si competentele de a gandi dezvoltarea activitatii pe baze tehnologice in termeni strategici. Cursul ofera o viziune de ansamblu a ceea ce inseamna tehnologia comunicatiilor si in ce scop este ea utilizata. La finalul acestui curs, participantii vor avea capacitatea de a identifica oportunitati de dezvoltare tinand cont de evolutia tehnologiei, precum si de a stabili ce tipuri de competente profesionale trebuie dezvoltate la nivelul personalului, pentru a utiliza tehnologia existenta.

Contact

Program cu publicul:
Luni – Joi, 9:00 – 16:00
Formular informații suplimentare

Îți mulțumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare! Toate informațiile despre acest curs se regăsesc și în pagină. Dacă nu ai timp să le parcurgi acum, nu-ți fă nicio grijă. Completează formularul pentru informații suplimentare, iar specialistul nostru de formare te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Structură Module Tematice

Modul 1: Despre Identitate şi Brand

Modul 2: Aplicaţii şi Sisteme Integrate

Beneficii

 • Definirea conceptelor specifice tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor
 • Impactului tehnologiilor informatice asupra companiilor
 • Rolul TIC în managementul organizațional
 • Optimizare a procesului de management prin golosirea instrumentelor software
 • Conceptul de Cloud
 • Avantajele migrării către Cloud
 • Sisteme de management al conținutului tip Open Source (Aplicații Google: Google Docs, Google Drive, Google Analitics, etc)
 • Conceptul de ERP (Enterprise Resource Planning) – principii de funcționare
 • Conceptul KANBAN
 • Conceptul CRM (Customer Relationship Management)
 • Prezentarea și configurarea softului de management (CRM)
 • Simularea implementării și exploatării sistemului CRM
 • Funcții avansate în aplicații folosite usual: Excel, Access, Word etc (formule avansate, interogări, macro-uri, pivoți, calcul tabelar etc)
 • Integrarea instrumentelor TIC
 • Adaptarea și modelarea sistemelor informatice la procesul specific de business
 • Impedimente în folosirea TIC în afaceri
Program în cursul săptămânii seara, după job, sau în weekend
Suport de curs în format electronic și materiale de lucru GRATUITE
Îndrumare și consiliere din partea formatorilor pe toată durata cursului
Modul special pentru pregatirea susţinerii examenului de absolvire
Curs 100% practic și interactiv: exemple de bune practici, studii de caz
Teste online pentru pregătirea examenului de certificare
Traineri autorizați cu vastă experiență practică, recunoscuți la nivel național
Curs acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației: oferă toate competențele profesionale

Certificare Curs Tehnologia Informației și Comunicațiilor

Certificat Acreditat

Cursul este acreditat CAFFPA* (înlocuieşte ANC) , este recunoscut la nivel european, oferind, pe lângă diploma recunoscută de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei, și tot setul de competențe profesionale (certificat EUROPASS). Cursul se va finaliza cu o sesiune de evaluare în vederea certificării de către CAFFPA (înlocuiește ANC) – COMISIA DE AUTORIZARE A FURNIZORILOR DE FORMARE PROFESIONALĂ A ADULŢILOR A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI.

Competențe Europene

Vor fi evaluate cunoștințele teoretice și practice, pentru dobândirea întregului set de competențe profesionale. Competențele se vor regăsi pe suplimentul descriptiv care va însoți certificatul recunoscut de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei și acreditat de CAFFPA. Competențele se regăsesc pe Suplimentul Descriptiv care însoțește Certificatul de Absolvire. IMPORTANT: Euro Best Team este unul dintre puținii furnizori de pe piață care este acreditat pentru eliberarea întregului set de competențe profesionale.

Curs 100% Practic

În sesiunile practice ale Cursului Tehnoogia Informației și Comunicațiilor sunt lansate dezbateri și sunt realizate aplicații practice ce țin de practica recentă, în termenii calitativi ai domeniului, fiind elaborate documente de bază ale profesiei. Tipuri de abilități dezvoltate pe parcursul cursului: abilități pentru utilizarea tic în managementul organizațional, pentru optimizarea procesului de management prin utilizarea software, abilități pentru utilzarea și exploatarea sistemului CRM, integrarea sistemelor TIC.

Lectori Experimentați

Curs Tehnoogia Informației și Comunicațiilor este susținut de lectori experimentați, care oferă sprijin teoretic și practic pentru organizarea la cel mai înalt nivel a activităților specifice departamentului de resurse umane. Materialele de curs sunt permanent actualizate cu legislația și sunt adaptate la predarea în mediul online. Astfel, toate materialele de curs facilitează asimilarea cunoștințelor și formarea deprinderilor practice privind exercitarea profesiei specialist în tehnologia informației și comunicațiilor.

Detalii organizatorice

Detalii de plată

Curs Online/ZOOM

Acte necesare înscrierii

Lector- Alina Mocovan

Expert Recrutare, Selecție și Evaluare Personal, Manager Resurse Umane în proiecte POSDRU, în cadrul cărora a gestionat toate activitățile legate de recrutarea, selecția, salarizarea și evaluarea personalului; În cadrul Euro Best Team, Raluca susține cursurile: Managementul resurselor umane, Inspector Resurse Umane și Responsabil protecția datelor. Raluca este de profesie psiholog și este absolventă de master în Comunicare managerială și resurse umane; Are o experiență de peste 15 ani în gestionarea resurselor umane și este unul dintre cei mai apreciați experți în domeniu; Cursurile susținute de Raluca sunt apreciate de către cursanți ca fiind foarte utile, deoarece au un grad mare de aplicabilitate și oferă modele eficiente de lucru.

Datorită bogatei sale experiențe în domeniul resurselor umane, Raluca a avut o contribuție deosebită în implementarea cu succes a celui mare mare proiect POSDRU din România “Instruire pentru furnizarea de servicii moderne (INFUSE)”, unde fost implicată în calitate de manager resurse umane.

Un curs de tehnologia infirmației 100% practic

Cursurile de tehnologia informației organizate de Euro Best Team sunt acreditate și sunt susținute de traineri cu minim 20 de ani de experiență practică.

Curs Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor este susținut de Euro Best Team din anul 2007 fără întrerupere. Cursul a avut până în prezent peste 2500 de participanți, atât din mediul privat, cât și din instituții publice.

Curs Tehnologia Informației și Comunicațiilor oferă un cadru interactiv de învățare și selectează cele mai potrivite spețe și studii de caz menite să faciliteze actul de învățare. 

Cursanții parcurg ușor materia și se implică activ în dezbaterile lansate de lector pe tot parcursul cursului. 

Acest curs este unul dintre cele mai apreciate cursuri de tehnologia informației, deoarece imbină intr-un mod util informatiile teoretice, aplicașiile practice si legislatia actualizata. 

 

Fiind un curs online, se pot înscrie participanți de oriunde.

Atât teoria, cat si aplicatiile practice se susțin online. De asemenea, examenul de certificare cu comisie se susține tot în mediul onine.

Important: la cursurile resurse umane organizate de Euro Best Team nu există taxă de înscriere suplimentară taxei de participare. De asemenea, Euro Best Team nu percepe taxă suplimentară de examen. 

 

Ce Spun Cursanții Noștri:

Curs autorizat CAFFPA
Înlocuiește ANC

Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor a Municipiului Bucureşti, sub egida Ministerului Muncii şi Protecției Sociale şi a Ministerului Educaţiei. 

Contact

Program cu publicul:
Luni – Joi, 9:00 – 16:00
Formular informații suplimentare

Îți mulțumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare! Toate informațiile despre acest curs se regăsesc și în pagină. Dacă nu ai timp să le parcurgi acum, nu-ți fă nicio grijă. Completează formularul pentru informații suplimentare, iar specialistul nostru de formare te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.