Caută

Curs Branding

COR: 121207

Proiect De la Student la Antreprenor

Despre Curs Branding de Companie

Cursanţii sunt instruiţi în legătură cu rolul brandului, identitatea de brand, construcția și poziționarea acestuia, tipurile de branding, managementul brandului şi poziţionarea lui. Cursul urmărește familiarizarea participanților nu numai cu conceptul, tipurile și strategiile de branding, ci pune accent deopotrivă și pe noțiuni de publicitate, marketing research, strategii de promovare, comunicare și design. 

Cursul de Branding se adresează persoanelor care conduc sau activează în departamente de marketing, comunicare, promovare, managerilor și coordonatorilor, directorilor generali, antreprenorilor, studenților interesați de aprofundarea cunoștințelor și de o carieră în domeniu. Este urmărită îmbunătățirea continuă a competențelor, în vederea dezvoltării abilităților care să asigure perfomanță la cel mai înalt nivel. 

Ai ocazia să înveți de la specialiști consacrați în domeniu, să analizezi împreună cu aceștia studii de caz, să fii creativ în cadrul sesiunilor practice, menite să favorizeze înțelegerea tuturor etapelor parcurse de-a lungul procesului. 

Contact

Program cu publicul:
Luni – Joi, 9:00 – 16:00
Formular informații suplimentare

Îți mulțumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare! Toate informațiile despre acest curs se regăsesc și în pagină. Dacă nu ai timp să le parcurgi acum, nu-ți fă nicio grijă. Completează formularul pentru informații suplimentare, iar specialistul nostru de formare te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Structură Module Tematice

Modul 1: Despre Identitate şi Brand

Modul 2: Aplicaţii şi Sisteme Integrate

Beneficii

Program în cursul săptămânii seara, după job, sau în weekend
Suport de curs în format electronic și materiale de lucru GRATUITE
Îndrumare și consiliere din partea formatorilor pe toată durata cursului
Modul special pentru pregatirea susţinerii examenului de absolvire
Curs 100% practic și interactiv: exemple de bune practici, studii de caz
Teste online pentru pregătirea examenului de certificare
Traineri autorizați cu vastă experiență practică, recunoscuți la nivel național
Curs acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației: oferă toate competențele profesionale

Certificare Curs Branding

Examen de Certificare

Cursul se va finaliza cu o sesiune de evaluare în vederea certificării de către CAFFPA (înlocuiește ANC) – COMISIA DE AUTORIZARE A FURNIZORILOR DE FORMARE PROFESIONALĂ A ADULŢILOR A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI Vor fi evaluate cunoștințele teoretice și practice, pentru dobândirea întregului set de competențe profesionale. Competențele se vor regăsi pe suplimentul descriptiv care va însoți certificatul recunoscut de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei și acreditat de CAFFPA.

Competențe Europene

IMPORTANT: Euro Best Team este unul dintre puținii furnizori de pe piață care este acreditat pentru eliberarea întregului set de competențe profesionale ale standardului ocupațional: Manager Resurse Umane, COD COR 121207 Competențele se regăsesc pe Suplimentul Descriptiv care însoțește Certificatul de Absolvire.

Dezvoltarea abilităților practice

Îți dezvolți abilitățile practice pentru selecția de personal, integrarea în organizație, evaluarea performanțelor, motivarea angajaților, lucrul în echipă, redactarea fișelor de post, monitorizarea activității.

În sesiunile practice ale cursului Manager Resurse Umane sunt lansate dezbateri și sunt realizate aplicații practice ce țin de practica recentă, în termenii calitativi ai managementului resurselor umane, fiind elaborate documente de bază precum: organigrama, regulamentul de ordine interioară, strategia de recrutare, strategia de motivare, fișa postului, sistemul de evaluare, strategia de formare și dezvoltare.

Consultanți experimentați

Curs Manager Resurse Umane este susținut de consultanți experimentați de HR, cu o vastă experiență în organizații publice și private, dar și în proiecte europene, care oferă sprijin teoretic și practic pentru organizarea și aplicarea principalelor componente ale managementului resurselor umane (organizarea activităților și atribuțiilor de HR, analiza și designul joburilor, recrutarea și selecția personalului prin metode digitale, măsurarea performanțelor, legislația și dreptul muncii, formarea profesională, relațiile de muncă, motivarea personalului angajat)

Set Complet de Competenţe recunoscute în Uniunea Europeană

Detalii organizatorice

Detalii de plată

Curs Online/ZOOM

Acte necesare înscrierii

Lector - Alina Mocovan

Trainer acreditat, activează în domeniul formării profesionale de peste 10 de ani. Licențiată în filologie, cu studii de psihologia muncii, psiho-pedagogie și cu experiență în domeniul comunicării organizaționale, Alina ajută companiile să-și îmbunătățească rezultatele prin dezvoltarea responsabililor de resurse umane in vederea dobândirii competențelor necesare pentru gestionarea și creșterea echipelor performante.

Alina are experiență in managementul resurselor umane de aproape 15 ani și are o experiență valoroasă în domeniul comunicării strategice pentru start-upuri, companii locale și multinaționale, folosind tehnici inovatoare pentru a conecta organizațiile cu publicurile sale interne.Parcursul său profesional a fost legat de oameni, de dezvoltarea potențialului uman și de gestionarea resurselor umane.

Programele sale de formare vizează dezvoltarea abilităților de leadership, coaching, inovare – Design Thinking, cooperare și colaborare, comunicare de business, comunicare interpersonală, public speaking, managementul schimbării și formare de formatori. Cursurile Alinei Mocovan sunt apreciate pentru energia și încrederea pe care o insuflă participanților, pentru atmosfera prietenoasă care invită la dialog și reflecție, pentru partea teoretică bine fundamentată, precum și metoda de învățare experiențială, bogată în activități practice, studii de caz, teste psihometrice și adaptarea continuă a agendei la nevoile cursanților. Vasta experiență de formator se reflectă în personalizarea programelor de învățare pentru a atinge obiectivele și a crește nivelul de implicare a fiecărui cursant.

Branding – noțiuni de bază

Tipuri de branding 

Identitatea brandului – logo, culori, fonturi, strategie vizuală, web design, comunicarea identității sub toate formele, strategia de comunicare, conținut

Strategia de brand

Poziționarea brandului

Instrumente de brand

Lansarea bandului

Construirea brandului

Managementul brandului

Indicatori de performanță de brand

Strategii de marketing 

Content marketing & storytelling

Branding/vs./ Marketing/vs./ Advertising

Un curs Branding 100% practic

Cursurile de resurse umane organizate de Euro Best Team sunt acreditate și sunt susținute de traineri cu minim 20 de ani de experiență practică. 

Curs Manager Resurse Umane este susținut de Euro Best Team din anul 2007 fără întrerupere. la Cursul de Manager resurse Umane au participat până în prezent peste 2500 de persoane, atât din mediul privat, cât și din instituții publice.

Curs Manager Resurse Umane Acreditat oferă un cadru interactiv de învățare și selectează cele mai potrivite spețe și studii de caz menite să faciliteze actul de învățare. 

Cursanții parcurg ușor materia și se implică activ în dezbaterile lansate e lector pe tot parcursul cursului. 

Curs Manager Resurse Umane este unul dintre cele mai apreciate cursuri resurse umane, deoarece imbină intr-un mod util informatiile teoretice, aplicașiile practice si legislatia actualizata. 

 

Fiind un curs online de manager de resurse umane, se pot înscrie participanți de oriunde.

Atât teoria, cat si aplicatiile practice se susțin online. De asemenea, examenul de certificare cu comisie se susține tot în mediul onine.

Important: la cursurile resurse umane organizate de Euro Best Team nu există taxă de înscriere suplimentară taxei de participare. De asemenea, Euro Best team nu percepe taxă suplimentară de examen. 

 

Ce Spun Cursanții Noștri:

Curs autorizat CAFFPA
Înlocuiește ANC

Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor a Municipiului Bucureşti, sub egida Ministerului Muncii şi Protecției Sociale şi a Ministerului Educaţiei. 

Formular de înscriere rapidă

Îți mulțumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare! Toate informațiile despre acest curs se regăsesc și în pagină. Dacă nu ai timp să le parcurgi acum, nu-ți fă nicio grijă. Completează formularul, iar specialistul nostru de formare te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.