Caută

Curs Competențe Antreprenoriale Online

COR: Competențe Comune

Despre Curs Competențe Antreprenoriale

Cursul este orientat spre dezvoltarea unor trăsături esențiale care să-l ghideze pe antreprenor pe calea succesului în afaceri: disciplină în gandire și planificare, încredere în reușită, gândire deschisă către oportunități, atitudine proactivă, caracter competitiv, abordare creativă și inovativă, perseverență în atingerea obiectivelor, bune abilități de comunicare pentru promovarea produselor și serviciilor, dar și pentru susținerea și motivarea echipei, preocupare permanentă pentru dezvoltarea business-ului, pasiune – motorul principal în atingerea succesului antreprenorial.

În ateliere de grup vor fi aplicate tehnici de identificare a ideilor de business, de cristalizare a unei idei în sensul organizării unei afaceri, de lansare a produselor și serviciilor, de planificare a activităților, de obținere a finanțării în diferite etape de dezvoltare, de vânzare, de elaborare a unui sistem contabil, de control și financiar eficient, de adaptare și inovare permanentă a modelului de afaceri.

Contact

Program cu publicul:
Luni – Joi, 9:00 – 16:00
Formular informații suplimentare

Îți mulțumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare! Toate informațiile despre acest curs se regăsesc și în pagină. Dacă nu ai timp să le parcurgi acum, nu-ți fă nicio grijă. Completează formularul pentru informații suplimentare, iar specialistul nostru de formare te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Structură Module Tematice

Modul 1: Mediul de afaceri, oportunităţi şi provocări

Modul 2: Lansarea şi dezvoltarea afacerii

♦ Mediul de afaceri, oportunități și provocări;

♦ Forme juridice de proprietate a afacerilor;

♦ Planificarea, organizarea și gestionarea afacerilor. Planul de afaceri;

♦ Tipuri de resurse. Administrarea resurselor disponibile. Obținerea resurselor necesare;

♦ Planificarea financiară de bază. Obținerea unei finanțări. Surse de finanțare

♦ Managementul și marketingul afacerii. Abordare integrată în elaborarea strategiei de vânzări;

♦ Oamenii – cea mai importantă resursă;

♦ Analiza cost beneficiu – o abordare pragmatică;♦ Managementul schimbării – kitul de supraviețuire, măsuri permanente și măsuri tranzitorii;

♦ Creativitatea și inovarea – resurse ale dezvoltării;

♦ Organizarea activităților – de la obiectiv la rezultat;

♦ Contractul comercial. Abordare, derulare și monitorizare. Documente specifice;

♦ Etica și comunicarea în afaceri;

♦ Definirea conceptului de leadership;

♦ Tipuri de leadership;

♦ Leadership-ul în contextul schimbării.

Beneficii

Program în cursul săptămânii seara, după job, sau în weekend
Suport de curs în format electronic și materiale de lucru GRATUITE
Îndrumare și consiliere din partea formatorilor pe toată durata cursului
Modul special pentru pregatirea susţinerii examenului de absolvire
Curs 100% practic și interactiv: exemple de bune practici, studii de caz
Teste online pentru pregătirea examenului de certificare
Traineri autorizați cu vastă experiență practică, recunoscuți la nivel național
Curs acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației: oferă toate competențele profesionale

Certificare Curs Competențe Antreprenoriale

Certificat Acreditat

Cursul este acreditat CAFFPA* (înlocuieşte ANC) , este recunoscut la nivel european, oferind, pe lângă diploma recunoscută de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei, și tot setul de competențe profesionale (certificat EUROPASS).Cursul se va finaliza cu o sesiune de evaluare în vederea certificării de către CAFFPA (înlocuiește ANC) – COMISIA DE AUTORIZARE A FURNIZORILOR DE FORMARE PROFESIONALĂ A ADULŢILOR A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI.

Competențe Europene

Vor fi evaluate cunoștințele teoretice și practice, pentru dobândirea întregului set de competențe profesionale. Competențele se vor regăsi pe suplimentul descriptiv care va însoți certificatul recunoscut de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei și acreditat de CAFFPA. Competențele se regăsesc pe Suplimentul Descriptiv care însoțește Certificatul de Absolvire.IMPORTANT: Euro Best Team este unul dintre puținii furnizori de pe piață care este acreditat pentru eliberarea întregului set de competențe profesionale.

Curs 100% Practic

În sesiunile practice ale cursului Competente Antreprenoriale sunt lansate dezbateri și sunt realizate aplicații practice ce țin de practica recentă, în termenii calitativi ai gestionării resurselor umane, fiind elaborate documente de bază ale profesiei.Tipuri de abilități dezvoltate pe parcursul cursului: identificarea oportunităților și provocărilor.

Lectori Experimentați

Curs Competențe Antreprenoriale este susținut de consultanți experimentați de HR, care oferă sprijin teoretic și practic pentru organizarea la cel mai înalt nivel a activităților de antreprenoriat.Materialele de curs sunt permanent actualizate cu legislația și sunt adaptate la predarea în mediul online. Astfel, toate materialele de curs facilitează asimilarea cunoștințelor și formarea deprinderilor practice privind exercitarea ocupației de Antreprenor.

Set Complet de Competenţe recunoscute în Uniunea Europeană

Detalii organizatorice

Detalii de plată

Curs Online/ZOOM

Acte necesare înscrierii

Lector- Alina Mocovan

Expert Recrutare, Selecție și Evaluare Personal, Manager Resurse Umane în proiecte POSDRU, în cadrul cărora a gestionat toate activitățile legate de recrutarea, selecția, salarizarea și evaluarea personalului; În cadrul Euro Best Team, Raluca susține cursurile: Managementul resurselor umane, Inspector Resurse Umane și Responsabil protecția datelor. Raluca este de profesie psiholog și este absolventă de master în Comunicare managerială și resurse umane; Are o experiență de peste 15 ani în gestionarea resurselor umane și este unul dintre cei mai apreciați experți în domeniu; Cursurile susținute de Raluca sunt apreciate de către cursanți ca fiind foarte utile, deoarece au un grad mare de aplicabilitate și oferă modele eficiente de lucru.

Datorită bogatei sale experiențe în domeniul resurselor umane, Raluca a avut o contribuție deosebită în implementarea cu succes a celui mare mare proiect POSDRU din România “Instruire pentru furnizarea de servicii moderne (INFUSE)”, unde fost implicată în calitate de manager resurse umane.

Un curs de competențe antreprenoriale 100% practic

Cursurile de competențe antreprenoriale organizate de Euro Best Team sunt acreditate și sunt susținute de traineri cu minim 20 de ani de experiență practică. 

Curs Competențe Antreprenoriale este susținut de Euro Best Team din anul 2007 fără întrerupere. La Cursul de Competențe Antreprenoriale au participat până în prezent peste 2500 de persoane, atât din mediul privat, cât și din instituții publice.

Curs Competențe Antreprenoriale este Acreditat si oferă un cadru interactiv de învățare și selectează cele mai potrivite spețe și studii de caz menite să faciliteze actul de învățare. 

Cursanții parcurg ușor materia și se implică activ în dezbaterile lansate e lector pe tot parcursul cursului. 

Curs Competențe Antreprenoriale este unul dintre cele mai apreciate cursuri resurse umane, deoarece imbină intr-un mod util informatiile teoretice, aplicașiile practice si legislatia actualizata. 

 

Fiind un curs online de competenșe antreprenoriale, se pot înscrie participanți de oriunde.

Atât teoria, cat si aplicatiile practice se susțin online. De asemenea, examenul de certificare cu comisie se susține tot în mediul onine.

Important: la cursurile resurse umane organizate de Euro Best Team nu există taxă de înscriere suplimentară taxei de participare. De asemenea, Euro Best team nu percepe taxă suplimentară de examen. 

 

Curs Competențe Antreprenoriale Autorizat CAFFPA

Ce Spun Cursanții Noștri:

Curs autorizat CAFFPA
Înlocuiește ANC

Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor a Municipiului Bucureşti, sub egida Ministerului Muncii şi Protecției Sociale şi a Ministerului Educaţiei. 

Curs Antreprenoriat pentru Studenti
Curs Antreprenoriat pentru Studenti

Formular de înscriere rapidă

Îți mulțumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare! Toate informațiile despre acest curs se regăsesc și în pagină. Dacă nu ai timp să le parcurgi acum, nu-ți fă nicio grijă. Completează formularul, iar specialistul nostru de formare te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.